5.230 kilometrov za menjavo olja

Foto: Žurnal24 Z murcielagom se v filmu Temni vitez vozi tudi Batman.
Bi peljali svoj avtomobil na drug konec sveta zgolj zato, da bi mu zamenjali olje? Natančno to je s svojim lamborghinijem storil nek (zelo premožen) Arabec.
Oglej si celoten članek

Nedavno je neimenovani bogataš, verjetno šejk, svojega črno-zlatega murcielaga LP640 z letalom prepeljal 5.230 km daleč iz Katarja v London na servis, kjer so mu mehaniki zamenjali olje. Strošek menjave je bil za navadne smrtnike sicer nezanemarljivih 4.500 evrov, kar pa je še vedno zelo malo v primerjavi z okoli 25.000 evri, kolikor je bogataš plačal za prevoz dragocenega tovora po zraku.

Prav gotovo je bil to eden dražjih stroškov menjave olja v zgodovini avtomobilizma. Zakaj Katarčan ni raje plačal vozovnice pooblaščenim mehanikom, da bi ti prileteli v Katar in na mestu samem precej ceneje opravili umazano delo, ni znano. Naravovarstveniki na Otoku so seveda na nogah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.