Čudovita vila igralke Zoe Saldana

Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Novi dom Zoe Saldana
Zoe Saldana se s svojo družino seli v lično urejen dom v Beverly Hillsu.
Oglej si celoten članek

Hiša je opremljena v sodobnem neo-baročnem stilu, kjer vintage pohištvo dopolnjujejo sodobni materiali, oprema in vzorci, v hiši pa lahko občudujemo tudi široko paleto močnih barv - od gorčične do temno modre in opečnate.

Hiša se ponaša z veliko kuhinjo z marmorjevim pultom, lestencem in dvojnim štedilnikom, kraljevskimi spalnicami in delovno sobo v beli, čokoladni in zlati barvi. 

Največje presenečenje pa nas čaka na vrtu: na veliki parceli se namreč med drugim nahajajo zasebno teniško igrišče, bazen in pa velika letna kuhinja. 

Saldana je za šestsobno hišo v kolonialističnem slogu plačala 8,7 milijona dolarjev. 

Fotografije via Ginger Glass

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.