Magazin > VIP
47930 ogledov

Ta ženska je srčna izbranka Baby Lasagne

Baby Lasagna Evrovizija Profimedia
Spoznala sta se preko socialnih omrežij.

Marku Purišiću, bolj znanemu kot Baby Lasagna, se je v soboto na Evroviziji za las izmuznila zmaga. Hrvati so ga v nedeljo vseeno dočakali kot zmagovalca in na sprejemu v Zagrebu je potočil tudi nekaj solz. Za njegov uspeh pa ni zaslužen samo on sam, temveč tudi njegova zaročenka Elizabeta Ružič, ki skrbi za njegovo javno podobo. 

Par sta že tri leta in Marko je od nekdaj mnenja, da je prav ona njegova največja podpora, saj skrbi za vizualno podobo njegovih videospotov ter vodi njegova družbena omrežja. Elizabeta je študirala medijsko umetnost v Splitu, trenutno pa se ukvarja z video produkcijo in umetnostnim fotografiranjem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

“Poznava se več kot tri leta. Ko je še igral v bendu, sem ga dodala na Instagramu, on je dodal mene in rodila se je ljubezen. Kljub temu sem mislila, da mi po prvem zmenku več ne bo pisal”, je povedala Elizabeta. Za razliko od nje je Marko na prvem zmenku užival. Parček si trenutno v Istri gradi prvi skupni dom, piše Jutarnji list.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:22 14.maj 2024.

    Ga je mogoče ravno srčna izbranka stala evrovizijske zmage in ali bi, če bi namesto nje imel izbranca zmagal!? Lea Sirk je odkrito povedala, da je strokovna žirija točke razdelila po smernicah, ki jih je dobila od EBU in da ...prikaži več Hrvaška, upoštevajoč te, od žirije več točk ni mogla dobiti!? Ob tem me zanima katere smernice to so potem upoštevale tiste žirije, ki so Hrvate postavile na prvi dve mesti!? Ali pa je EBU smernice morda poslala le državam za katere je vedela, da jih bodo upoštevale!?

  • Toma 05:36 14.maj 2024.

    A je to kaj dobrega za pojest, sicer me ne zanima!

  • Ender3 20:34 13.maj 2024.

    Pa kaj. Kockasti imajo Baby Lazanjo mi pa Damjana Murka. Jaz stavim na slednjega..