Magazin > VIP
41503 ogledov

Razkrivamo, kdo je mladenič, ki je z Niko Zorjan odpotoval na Maldive

nika zorjan Instagram
Privoščila si je oddih.

Pevka Nika Zorjan trenutno uživa na počitnicah na sanjskih Maldivih. Tja je odpotovala s Prekmurcem Nikom Karom, ki ima podjetje Karo Media, ki se ukvarja z režiranjem, snemanjem in montažo videoposnetkov. Niko je po poročanju portala Sobotainfo kariero začel graditi na lokalni murskosoboški televiziji, kjer je imel svojo oddajo. Sodeloval je že s pevkami Nušo Derendo, Natalijo Verboten, Ines Erbus, snemal je tudi videospot za Tino Maze.

Nikin producent Aleš Vovk - Raay je njun odhod na to sanjsko destinacijo komentiral z besedami: “Sta samo prijatelja, včasih z Nikom tudi glasbeno sodelujemo, a tokrat ne snemata videospota. Z njima je šla tudi njena sestra.” 

Kot je videti iz posnetkov, ki jih objavlja Nika, oba zelo uživata pod vročim soncem in na razgretih plažah te sanjske počitniške destinacije, ki je med Slovenci, predvsem znani, vse bolj priljubljena. Med drugim si je privoščila plavanje z morskimi psi, kopel z rožicami in romantični zajtrk v bazenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan)

Za pevko ni lahko obdobje, saj je bila v preteklosti zaradi težav z glasilkami primorana za določen čas prekiniti svojo glasbeno kariero, poleg tega pa se je pred kratkim razšla tudi s fantom Rokom Piletičem in se vrnila v rodno Prekmurje. "Ljubljana je super, a trenutno imam malo oddiha v domači okolici in to mi zelo ustreza. Odlično se počutim tam, tudi domači so zelo veseli, da sem se vrnila, saj se zelo dobro razumemo,” je povedala za Lady.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:15 17.maj 2024.

    BMK,za te @

  • pepca 14:52 16.maj 2024.

    Kako je lahko to bitje tako zafnano.

  • Tomaz_321 13:56 16.maj 2024.

    Nika Zorjan ali Špela Grošelj?

Sorodne novice