Magazin > VIP
23366 ogledov

Foto: Romantična gesta Luke Dončića vam bo stopila srce

Luka Dončić Profimedia
Tako je obeležil rojstni dan svoje srčne izbranke.

Včeraj je rojstni dan praznovala srčna izbranka Luke Dončića Anamaria Goltes, ob tej priložnosti ji je naš košarkarski as čestital tudi na Instagramu. Objavil je prisrčno fotografijo Ane in njune hčerkice Gabirele, ki je oblečena v mini verzijo njegovega dresa ter pripisal vse najboljše. 

Luka Dončić | Avtor: Instagram Instagram

Čeprav je za Luko naravnost fantastična sezona, se vseeno zdi, da je po prav določenem datumu dvignil svoje predstave na še višjo raven. Izjemni Slovenec namreč od 1. decembra dalje igra kot prerojen, kot bi bil z drugega planeta. Luka je namreč s 1. decembrom postal oče hčerkici Gabrieli. Ni dvoma, da je slovenski superzvezdnik po rojstvu hčerke našel še dodatno energijo, katero kaže tako na igrišču, kot tudi po tekmah, kadar ga na tiskovni konferenci pričaka kakršnokoli vprašanje o najnovejšem članu družinice Dončić.

Prav poseben mejnik družinice Dončić pa zagotovo predstavlja tekma z Oklahoma City Thunder v začetku februarja, ko so Mavs s kar 146:111 odpihnili drugo najboljšo ekipo Zahoda. Ne toliko zaradi nove izjemne predstave našega košarkarja, ki je v zgolj treh četrtinah gromu nasul 32 točk ter temu dodal še 8 skokov in 9 podaj, pač pa ravno zaradi hčerkice Gabriele. Slednja je namreč v družbi Lukove zaročenke Anamarie prvič v življenju v živo spremljala očkovo tekmo.

Komentarjev 2
  • Pierre 12:38 01.maj 2024.

    Mene zanima kaj boste pisal ko mu ne bo šlo, ko bo zgubu tekmo,, ko bo zamoču mete za 3.....???????

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:32 01.maj 2024.

    A je možno da bi en dan v letu docakal dan da ne bo novice o Dončić u

Sorodne novice