Magazin > VIP
156 ogledov

Zsa Zsa Gabor pred smrtjo zelo nesrečna

zsa zsa gabor Profimedias
Vir o tragičnih zadnjih letih velike dive.

zsa zsa gabor | Avtor: Profimedias Profimedias
V nedeljo je umrla še zadnja velika hollywoodska diva, 99-letna Zsa Zsa Gabor. Mnogi menijo, da je končno dočakala rešitev, saj je bila že leta prikovana na posteljo in "zelo nesrečna“. "Na koncu je bila zelo nesrečna. Ni želela, da bi ljudje videli, v kakšnem stanju je,“ je povedal vir in dodal: "Počutila se je ujeto. Bila je zelo zelo žalostna.“

Zvezdničine zdravstvene težave so se začele leta 2002, ko je bila udeležena v avtomobilski nesreči. V bolnišnici je ostala mesec in pol, vse odtlej pa je uporabljala invalidski voziček. Posledice nesreče je čutila vse do zadnjega. Stanje se ji je še poslabšalo, potem ko jo je leta 2005 zadela kap. Dve leti kasneje so z operacijo poskušali odpraviti nekatere posledice kapi in ozdraviti infekcijo noge. Njeno stanje se je dramatično poslabšalo julija 2010. Zsa Zsa je namreč na svojem domu padla s postelje med gledanjem televizije. Zdravniki so ji uspešno zamenjali kolk, a se je njeno stanje kasneje močno poslabšalo. Po avgustovski operaciji, s katero so ji odstranili dva strdka, je Gaborjeva zavrnila nadaljnje zdravljenje in se odločila, da "preživi svoje zadnje dni doma". Zaradi gangrene so ji morali eno nogo amputirati. Letos, dan po njenem 99. rojstnem dnevu, so jo z rešilcem odpeljali v bolnišnico, ker ni mogla dihati. Zdravniki so ugotovili, da je zaradi zlomljene cevke za hranjenje staknila infekcijo v pljučih. Njenemu soprogu, princu Fredericu von Anhaltu, so zdravniki takrat celo rekli, naj ji pusti umreti.

Čeprav se ni mogla več premikati, pa vir trdi, da se je Zsa Zsa zavedala, kaj se dogaja okoli nje. Ko je zaradi srčne kapi umrla njena edinka, ji tega niso hoteli povedati, a igralka je menda točno vedela, kakšna usoda je doletela njeno Fracesco.

Njen mož je za medije povedal, da bodo del igralkinega pepela položili v grobnico, v kateri leži tudi njena sestra, del pa odpeljali na Madžarsko, saj je Zsa Zsa želela biti pokopana ob svojem očetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.