Magazin
79 ogledov

Znana voditeljica Big Brotherja

manja plešnar Ana Gregorič
Novo sezono Big Brotherja bo vodila modna mrha Manja Plešnar.

Na Kanal A spomladi prihaja nova sezona resničnostnega šova Big Brother, ki ga bo vodila ManjaPlešnar. Poleg resničnostnega šova pa bo gledalce zabavala oddaja Big Borther Klub, v kateri bo Manja Plešnar gostila komentatorje, ki bodo brez dlake na jeziku opravljali dogajanje v hiši Big Brother.

Manja Plešnar je v medijskem prostoru že 14 let. Svojo kariero je začela v jutranjem programu nacionalne televizije, nadaljevala kot novinarka v uspešni razvedrilni oddaji in se nato bolj profesionalno posvetila modnemu novinarstvu.

"Nova vloga je pomembna stopnička v moji karieri in vodenja se neizmerno veselim. S produkcijsko ekipo se že pospešeno pripravljamo na snemanje, v teh dneh imam veliko vaj in ostalih snemalnih aktivnostih. Adrenalin je že na višku," je z nasmehom na obrazu povedala Manja, ki je do avgusta lani delala na Planet TV, kjer je vsako nedeljo komentirala modne stile znanih osebnosti. Zamenjala jo je Ula Furlan.

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:06 03.februar 2016.

    Prejšnja voditeljica BB-ja je bila boljša. Vsaj ni vseskp baziral na videzu in prisiljeni očarljivosti.

  • KOJAK 14:56 03.februar 2016.

    Kdo ti podeli naziv MODNA MRHA?

  • dd 10:12 03.februar 2016.

    Modo bi morali dati komentirati tistemu, ki je to študiral, ne pa nekim kvazi modnim navdušencem, ki nimajo pojma niti kako se krilo naredi.