Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Že zjutraj pijana v dva avtomobila

Detektor alkohola alkoskop alkoholna ključavnica NHTSA
Prometna nesreča na Celovški cesti v Ljubljani. Povzročila jo je voznica, ki je bila že pred šesto uro alkoholizirana.

Ljubljanski policisti so bili o nesreči obveščeni nekaj pred šesto uro zjutraj; voznica je na Celovški cesti v smeri centra s Toyoto Avris zapeljala na nasprotni vozni pas, trčila v clia in golfa ter poškodovala voznika slednjega.

Zaradi nesreče in policijskega ogleda je bil nekaj časa promet iz Šiške proti centru zaprt.

Pri povzročiteljici so policisti ugotovili prisotnost alkohola, zoper njo bodo podali obdolžilni predlog, še sporočajo ljubljanski policisti.

Komentarjev 8
  • reider 21:28 17.marec 2016.

    hehehe, res si me nasmejal:)

  • Žurnalček 18:26 17.marec 2016.

    Ženska ni kazala znake vinjenosti , kajti obnašala se je popolnoma prisebno , čeprav mi je bila takoj sumljiva . Nesreča se je pa zgodila KER JE ZASPALA za volanom in v tistem blagenm ovinku pri Stari cerkvi zapeljala naravnost ...prikaži več na nasprotni vozni pas , kjer ji je najprej pobegnil od čelnega trčenja Clio , vsekala je pa fultrefer v avto za njim , VW karavan ! Na obeh vozilih je totalka nepopravljivo , na Cliu pa verjetno tudi , ker bi bilo popravilo dražje od vrednosti rabljenega avta. Hecno je bilo gledati v kabino Toyote , ker so se ji odprli vsi možni airbagi , voznica se pa tudi opraskala ni ! Skupaj sta trčila s skupno hitrostjo ~ 70-80 km /h, kajti povzročiteljica sploh ni vedela da gre v karambol in ni bremzala , tudi blazine , ki so se odprle že pri prvem oplazenju , so ji preprečile vsakršen pogled na cesto .

  • Žurnalček 18:17 17.marec 2016.

    Bila je današnja -jutranja 17.03