Svet
78 ogledov

Zaradi nesreče kolone na avtocesti

Zastoji na obvoznici Žurnal24 main
Zaradi prometne nesreče pred cestninsko postajo Log so kolone na primorki vse do Kosez na ljubljanski obvoznici mimo Kozarja proti Brezovici. Kolone zaradi jutranjih konic so tudi na gorenjki in štajerki.

Na primorski avtocesti pred cestninsko postajo Log proti Kopru je po podatkih prometno-informacijskega centra zaradi prometne nesreče promet oviran na odstavnem pasu. "Nastaja zastoj vse od Kosez mimo Kozarja proti Brezovici," pišejo pri PIC-u.

Pozor, prazniki!

Zaradi praznika v nekaterih sosednjih državah pričakujemo povečan promet na cestah in mejnih prehodih, iz smeri Avstrije proti Hrvaški.

Kozarje | Avtor: PIC (cestna kamera) PIC (cestna kamera)

Zastoji zaradi jutranje prometne konice so tudi v smeri večjih mest:
- na štajerski avtocesti pred cestninsko postajo Vransko proti Ljubljani in od Lukovice proti Ljubljani. Proti Mariboru nastajajo zastoji med Tepanjam in Slovensko Bistrico jug  2,5 kilometra in pred počivališčem Polskava, 1 kilometer;
- na gorenjski avtocesti med Kranjem vzhod in počivališčem Voklo proti Ljubljani;
- na ljubljanski obvoznici;
- na cestah Škofljica - Ljubljana, Medno - Ljubljana in Štore - Celje.

Eno uro za prestop meje

Zastoj je na koncu podravske avtoceste v Dražencih in naprej na glavni cesti Draženci - Podlehnik - mejni prehod Gruškovje, kjer vozniki osebnih vozil čakajo za prestop meje eno uro.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.