Šport > Nogomet
3 ogledov

Messi se je bal za svoj ponos

wendell lira alshehri Reševalni pas/Twitter
Wendell Lira, dobitnik nagrade Ferenca Puskasa, je na podelitvi Ballon d'Or odčital nogometno lekcijo domnevno najboljšemu igralcu Fife na svetu Abdulazizu Alshehriju.

Wendell Lira je na glasovanju za najlepši gol leta premagal Lionela Messija in prejel priznanje, ki se imenuje po legendarnemu madžarskemu napadalcu Ferencu Pukasu.

Takole se je zmage razveselila njegova družina:

Prireditve v Zürichu se je udeležil Abdulaziz Alshehri, 25-letnik iz Savdske Arabije, ki velja za najboljšega igralca priljubljene igre Fifa. Lani je v Münchnu osvojil Fifino interaktivno svetovno prvenstvo, kjer je z likom Cristiana Ronalda zabil zmagoviti gol za reprezentanco Portugalske.

Alshehri se je pred začetkom podelitve pomeril s Kakájem, na medsebojni obračun pa je povabil tudi Lionela Messija in Ronalda, ki sta njegovo povabilo zavrnila. 

Lira pa se za razliko od najboljših nogometašev na svetu ni ustrašil izziva in z Real Madridom odčital lekcijo najboljšemu igralcu na svetu (6:1), ki si je za to priložnost izbral Barcelono.

Strelec najlepšega gola preteklega leta prav tako velja za odličnega igralca Fife. Osvojil je državno prvenstvo v Braziliji, nedavno pa je bil kar 25 dni uvrščen na prvo mesto južnoameriške spletne lestvice. ''Vedno sem igral rad videoigre in Abdulaziz me je vprašal, če bi igral. Zmagal sem 6:1! A ostajam osredotočen na nogomet,'' je povedal Brazilec.

Alshehri je medijem zaupal, da se je želel pomeriti tudi z Ronaldom, Messijem in Neymarjem, vendar nogometaši niso bili zainteresirani. ''Nisem mogel igrati z njimi. Messi ni želel igrati, ker noče izgubiti. Neymar ima pogodbo z neko drugo igro, ki je konkurent Fifi. Mislim, da Ronaldo ne igra. Vprašal sem ga in odvrnil je 'ne, ne igram','' je povedal Alshehri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.