Magazin
87 ogledov

V šov se je prijavil tudi zaradi Jasne Kuljaj

jasna kuljaj Planet TV
Jasna Kuljaj pravi, da z oboževalci doslej še ni imela slabih izkušenj.

Zdaj že nekdanji tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek, Andrej Poljanšek, nam je v intervjuju zaupal, da je nad voditeljico šova, Jasno Kuljaj, več kot očaran in da ji je to tudi povedal.

"Andrej mi je zaupal, da se je prijavil v šov tudi zato, da bi me spoznal. Po tem, ko je izpadel, se je oglasil na Zaplani in mi podaril svoj domači orehovec, ki sem ga z veseljem sprejela. Tudi na Facebooku mi je pisal in odgovorila sem mu, da je bil orehovec zelo dober,“ je njegovo naklonjenost za Žurnal24 pokomentirala Jasna in dodala, da tekmovalci očitno čutijo, da je v resničnem življenju sproščena, dostopna in vesela dobre družbe, čeprav je v vlogi voditeljice bolj rezervirana in hladna.

Z oboževalci nima slabih izkušenj

Naklonjenost občinstva Jasna zelo ceni, saj se zaveda, da je voditelj vreden le toliko, kolikor ga imajo ljudje radi. "To pride s poslom. Ko smo snemali Na zdravje, je bilo tega še več. Ljudje so s polnimi košarami trumoma hodili na snemanje. Nekaj časa sem se šalila, da v trgovino hodim samo še po kruh, saj so mi ves čas poklanjali domače izdelke - od salam, medu, ocvirkov, potic …“

Kuljajeva z oboževalci na srečo še ni imela slabih izkušenj. "Nikoli nisem privlačila težav in ljudi s slabim namenom. Imam srečo, da so k meni vedno pristopili le ljudje s čisto in dobro voljo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.