Uporabno
1092 ogledov

Z manj sladkorja: Popolna za trendi pogostitev

Fructal Fruit&Veggie
To sta dva inovativna sadno-zelenjavna okusa, ki bosta poskrbela za poletno osvežitev. Nekaj čisto novega za vse kreativne posameznike z visokimi zahtevami ...

V Fructalu se s toplejšimi dnevi predstavljata tudi dva nova atraktivna sadno-zelenjavna okusa: Fructal Classic Fruit& Veggie. Popolna za trendi pogostitev in osvežitev z občutno nižjim deležem sladkorja.

Slovenci in Slovenke s premalo sadja in zelenjave

Sadje in zelenjava spadata med nepogrešljivi del uravnotežene prehrane, bogata sta z vlakninami, vitamini, minerali, antioksidanti in številnimi drugimi rastlinskimi snovmi.

Zadostna količina sadja in zelenjave je za organizem zelo pomembna, ju pa sodeč po raziskavah med Slovenci zaužijemo premalo. 

Potrošniki se hkrati vse bolj zavedajo pomena dobre prehrane in si želijo visokokakovostnih izdelkov, ki ustrezajo novim trendom. Obenem si želijo tudi okusne izdelke, ki sovpadajo s sodobnim načinom življenja.

Fructal Fruit&Veggie | Avtor: Fructal Fructal

Zato jih novost iz Fructalovih vrst ne bo pustila ravnodušnih. Gre za pijačo v obliki kakovostne sadno-zelenjavne osvežitve znotraj blagovne znamke Fructal Classic, ki ohranja svojo dinamičnost pri razvijanju novih okusov in nastopa kot skrbna znamka za svoje najzvestejše potrošnike.

Nova okusa ponujata kar 30 odstotkov manj sladkorja, kot ga vsebujejo primerljive sadne pijače z visokim sadnim deležem.

Razvili nov koncept

V Fructalu so v letošnjem letu poskrbeli zanadgradnjo in popestritev blagovne znamke Fructal Classic. Fructal Classic združuje različne okuse nektarjev in bogatih sadnih pijač, ki so skrbno pripravljeni za različne priložnosti.

Fructal Fruit&Veggie | Avtor: Fructal Fructal
V skladu z najsodobnejšimi trendi, ki spajajo mešanice okusov iz sadja in zelenjave ter z nenehno skrbjo do potrošnika, so znotraj ponudbe Fructal Classic razvili nov koncept Fruit&Veggie. Namenjen je aktivnim in kreativnim ljudem, ki radi poskusijo nove kombinacije okusov in radi živijo v koraku s časom.

Ponujajo vam zanimiva in inovativna sadno-zelenjavna okusa: sadje z rdečo peso in sadje s korenčkom, ki ustvarjata harmoničen okus in vam pustita lahkoten in osvežujoč občutek.

Prvi okus pijače CLASSIC FRUIT&VEGGIE vsebuje edinstveno kombinacijo jagode, banane, rdeče pese in robidnice. Drugi napitek pa zajema odlično kombinacijo manga, jabolka, korenčka in banane. 

Trendi in okusna pijača Fructal Classic Fruit&Veggie

Znotraj blagovne znamke Fructal Superior, ki združuje visoko kakovostne 100-odstotne sokove in nektarje, so pred časom uvedli sadno-zelenjavni koncept z BIO surovinam, sedaj pa so želeli nova trendovska okusa uvesti tudi pod blagovno znamko Fructal Classic.

Novi Fructal Classic okusi so z novima polnima okusoma potešili svoje zveste potrošnike in jim hkrati ponudili pijačo, ki je trendi in okusna. Ker vsebuje kar 30 odstotkov manj sladkorja, kot primerljive pijače z visokim sadnim deležem, bosta pijači prepričali tudi najbolj zahtevne potrošnike.

Nova napitka sta predvsem v vročih poletnih dneh nepogrešljiva oprema na izletih in na poti ter odlična trendovska pogostitev za vaše kreativne goste s prefinjenim okusom.