Svet
18 ogledov

Ujeli lopova, ki je po seksu ukradel mercedesa

Mercedes-Benz S kupe AMG Mercedes-Benz AG
34-letnega Vladimirja Letića so prijeli, ker je ženski iz Osijeka ukradel mercedesa serije S, potem ko je z njeno prijateljico imel spolne odnose.

Aretirali so ga v Novem Sadu, kjer so tudi našli avtomobil, ki naj bi ga Letić nameraval prodati. Policiji je sicer dejal, da naj bi Hrvatici po avto prišli naslednji teden, poroča Blic. 

V začetku meseca je Letič v novosadskem klubu spoznal 30-letno Tanjo iz Osijeka, ki je tja prišla s prijateljico Majo Š. Pripeljali sta se z Majinim mercedesom, da se ne bi isti dan vozili domov, pa sta rezervirali sobo v hotelu Vojvodina. 

Letić in Tanja sta po zabavi odšla v hotel in imela spolne odnose, medtem ko je v isti sobi spala Maja. Ko sta se prebudili, zapeljivca ni bilo več, da je iz Majine torbice ukradel ključe avtomobila, pa sta ugotovili šele, ko sta se nameravali odpeljati domov. 

Krajo sta takoj prijavili policiji, ki je pregledala posnetke varnostnih kamer in hitro ugotovila, kdo je storilec, ga pa več dni niso upeli najti, saj se je skrival. 

Blic poroča še, da je Letić pred kratkim prišel iz zapora, kjer je bil zaradi trgovine z drogami, ter da se menda kot ljubimec ni preveč izkazal. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • kapibara 23:06 26.december 2015.

    Ko prebereš druge medije vidiš, da sta naleteli žal na ta "pravega".. izkazalo se pa je, da je bil zelo slaba seksač.. :-( - res pa je da je avto odpeljal za- v nekaj milijon sekund.. :-(