Magazin > VIP
92 ogledov

Tik pred porodom stres na sodišču

Manca Špik Facebook
Manca Špik se mora v visoki nosečnosti vlačiti po sodiščih, a pravi, da zna tudi stresne situacije obrniti sebi v prid.

Manca se je kot priča znašla na koprskem sodišču, in sicer zaradi neplačanega nastopa v letu 2011. Za pevko, ki 21. marca pričakuje svojega prvega otroka, to ni bila najlažja situacija, a Špikova ne pusti, da ji karkoli ali kdorkoli pride do živega. "Stresno je, a sem vesela, da sem lahko povedala svojo resnico, ki je absolutna in poštena. Pač je bilo to v času nosečnosti, a navajena sem, da me življenje preizkuša. S tem sem se soočila kot odrasla oseba, hkrati pa mi je zelo odleglo, da sem lahko povedala svojo plat. Sojenje se sicer nadaljuje aprila, a jaz sem svojo dolžnost opravila. Na sodišču sem bila prvič in na to gledam kot na še eno življenjsko izkušnjo več, ki te le še utrdi. Iz vsake stresne stvari poizkušam izluščiti dobro. To je življenje, v življenju niso samo lepe stvari," ostaja pozitivna pevka, ki se trenutno intenzivno pripravlja na rojstvo prvega otroka.

"Veliko imamo že pripravljeno, odštevamo do prvega pomladnega dne, čeprav slutim, da bo že prej. Vedno bolj toplo bo tudi in vedno lepše za sprehode z vozičkom," pravi Špikova, ki bo s pomočjo epiduralne analgezije rodila v postojnski porodnišnici, za katero so se odločile že številne znane Slovenke.

 

Komentarjev 5
  • Lavdan 18:05 02.marec 2016.

    Novinar je napisal, da se mora ona vlačiti po sodiščih in ne da jo drugi vlačijo.

  • malonaokoli 17:54 02.marec 2016.

    res je, in tudi nosečnost ni bolezen.

  • malonaokoli 17:53 02.marec 2016.

    moja mama je bila dopoldan še v službi ob 19 uri pa je rodila mene, čez teden dni po porodu se je vrnila normalno v službo in tudi vse obveznosti doma je opravljala z ljubeznijo.