Svet
12935 ogledov

V petek raje ne potujte na hrvaško obalo!

Neurje v Puli 24sata.hr
Odsvetujejo vsa potovanja proti obali.

Meteoalarm je za območje Kvarnerja, Velebita in zahodne Istre izdal rdeči alarm zaradi vetra, ki naj bi dosegal hitrosti do 150 kilometrov na uro. Vremenoslovci opozarjajo prebivalce, naj bodo pozorni in naj spremljajo obvestila. 

Odsvetujejo potovanje in gibanje na ogroženih obalnih področjih. Zaradi močnega vetra pričakujejo, da bodo imeli težave tudi trajekti. Zaradi predmetov, ki bi jih lahko nosil močan veter, svetujejo previdnost pri gibanju na prostem. Težave pričakujejo tudi v cestnem prometu. 

rdeči alarm | Avtor: Meteoalarm.eu Meteoalarm.eu

Kolone na Karavankah Pomembno Slovenija Če je mogoče, v teh urah raje ne potujte proti morju!

Hrvaški vremenoslovci pričakujejo, da bodo dež in nevihte do poldneva zajeli večji del države. Najhuje naj bi bilo na severnem Jadranu. Težave lahko popoldne in zvečer pričakujejo tudi v Dalmaciji. 

Prihajajoči konec tedna je prometno zelo obremenjen, na kar opozarjajo tudi pri AMZS. "Če je le mogoče, se izognite potovanju proti morju v petek popoldne, ko bo promet že tako povečan zaradi popoldanske prometne konice, in v soboto med 7. in 14. uro, ko pričakujemo največ zastojev," svetuje Matic Zupančič z Informacijskega centra AMZS. 

oznake na avtocesti Darsovo opozorilo Avto "Po naših avtocestah pobiramo kolesa in supe ..."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • alen009 09:09 22.junij 2018.

    Nikoli nismo in nikoli ne bomo imeli teh problemov. Zakaj? Vidimo dlje kakor samo do nosa. http://www.posvetu.si/blog/akcije/sardinija-v-top-poletni-sezoni-letalo-7-nocitev-ze-za-samo-168eosebo/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=iz_trsta_v_kanado_za_368_islandija_direktni_let_195_top_poletje_na_sardiniji_259_osebo_tokio_iz_benetk_430_kolumbija_iz_ljubljane_550_armenija_gruzija_230_krf_poleti_193_osebo_7dni&utm_term=2018-06-21

  • stilist 21:52 21.junij 2018.

    In kaj imamo s hrvaško, da nas opozarjate?