Svet
1875 ogledov

Poglejte obračun med policistom in napadalcem

Napad v Torontu Epa
Video posnetek prikazuje, kako je policija prijela napadalca.

V napadu v kanadskem Torontu včeraj zvečer je bilo ubitih najmanj deset ljudi, okoli 15 jih je bilo ranjenih. Policija je kmalu po napadu prijela osumljenca, voznika najetega kombija, s katerim je zapeljal v množico.

Napad v Torontu Terorizem Svet S kombijem zapeljal v množico, mrtvi in ranjeni

Na socialnih omrežjih se je že pojavil video posnetek, ki prikazuje obračun med policistom in napadalcem, ki se je končal tako, da je policst prijel osumljenca. 

Iz posnetka je razvidno, da je bil napadalec oborožen ter da sta bila oba pripravljena na streljanje. Policistu je nato uspelo razorožiti napadalca, ki na koncu posnetka leži s trebuhom proti tlem. 

Policija je napadalca, gre za 25-letnega Aleka Minassiana iz severnega predmestja Toronta, prijela na križišču ulice Yonge in avenije Finch. 

Motiv za napad za zdaj ni znan, osumljenec ni bil predhodni znanec policije, ki preiskuje tudi, ali je v napadu deloval sam. 

Napad se je zgodil 16 kilometrov od konferenčnega centra, ki gosti srečanje zunanjih ministrov skupine G7, a po navedbah oblasti nič ne kaže, da bi bil z njim povezan. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.