Svet
9685 ogledov

Drama na letalu: 70 potnikov nenadoma z zdravstvenimi težavami

letalo letalski sedeži stevardesa Profimedia
Letalo, ki je bilo na potu z Mavricija v Frankfurt, je ob pristanku na letališču pričakalo veliko število reševalnih vozil.

Na letalu letalskega prevoznika Condor je bilo 290 potnikov, ki so v četrtek z Mavricija leteli proti Frankfurtu. Med letom je 70 potnikom nenadoma postalo slabo. Oboleli potniki so začeli bruhati. 

Na letališču v Frankfurtu je letalo pričakalo večje število reševalcev, ki so oskrbeli potnike. 

Tiskovna predstavnica družbe je potrdila, da je prišlo do težav na krovu letala. Med tistimi, ki so imeli zdravstvene težave, ni bilo članov posadke. "Posadka je izobražena in usposobljena za takšne posebne razmere. Po natančnem pregledu so se odločili nadaljevati z letom in so varno pristali v Frankfurtu, kjer so za bolne potnike poskrbeli zdravstveni delavci," je povedala.

Letalska družba je sprožila preiskavo, da bi odkrili vzrok težav potnikov. O tem, kaj bi lahko bilo krivo, za zdaj ne želijo ugibati. Zagotovili so, da sodelujejo z vsemi partnerji in organi, da bi prišli zadevi do dna, poroča Fenix. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.