Svet
16 ogledov

Streljanje v Zagrebu

Streljanje v Zagrebu 24sata
Lastnik četniškega portala Dnevno.rs in ustaškega portala Dnevno.hr, kontroverzni tajkun Michael Ljubas, je bil sinoči nekaj pred 19. uro ranjen v streljanju, do katerega je prišlo v Zagrebu.

Do streljanja, poročajo hrvaški mediji, je prišlo na bencinski črpalki, tajkuna Michaela Ljubasa je za zdaj še neznani strelec ranil v nogo. Sinoči se je v hrvaški javnosti špekuliralo, da je Ljubas slučajna žrtev ropa bencinske črpalke, vendar danes mediji, ki se sklicujejo na vire blizu policijski preiskavi, poročajo, da je bil v resnici tarča napada.

Neznanec je proti lastniku omenjenih portalov streljal, medtem ko je ta izstopal iz svojega avtomobila Honda Accord, strel ga je zadel v nogo. Neuradno naj bi šlo za streljanje iz orožja, opremljenega z drušilcem.

Okoliški stanovalci so še danes zjutraj v šoku, poroča Jutarnji list. Sinoči se je kmalu po napadu okrog bencinske črpalke zbralo veliko policistov, stanovalcem so svetovali naj zaradi lastne varnosti ne zapuščajo svojih domov. Policisti so s pomočjo svetilk iskali uporabne sledi, brskali so tudi po kontejnerjih za smeti, v upanju, da bodo našli odvrženo orožje.

Kot še pišejo hrvaški mediji, bi razlog za napad lahko bil v maščevanju. Preiskava je še v teku, strelca policija še ni našla. Vladimir Ljubas je zdaj v bolnišnici, kjer je pod budnim varstvom policije.

Komentarjev 6
  • s.i.k. 16:21 08.december 2015.

    tajkun..ranjen..samo v nogo..; škoda . taki bi morali biti vsaj malo še kam drugam

  • Dolfi 16:09 08.december 2015.

    Za vsakega se metek najde!

  • dragec 14:45 08.december 2015.

    Kdo ti pa "prcka" slovenke, - slovenci?? saj 2/3 jih je impotentnih,1/3 pa homići. Ti pa imaš jajca, -ti nimaš" muda"-kreten žabarski