Šport > Nogomet
15255 ogledov

Nedopusten incident med prenosom v živo

Instagram
Novinarka je doživela šok med javljanjem s terena.

Kolumbijska novinarka Julieth Gonzalez Theran se je javljala z mestnega trga v ruskem mestu Saransk, kjer za nemško televizijsko postaje Deutsche Welle pokriva dogajanje na nogometnega svetovnem prvenstvu.

K novinarki je med televizijskim prenosom v živo v kader pristopil navijač, jo objel in poljubil ter jo pri tem na neprimeren način zgrabil za prsi. Moški, čigar identiteta ostaja uganka, je nato hitro zapustil prizorišče.

Theranova se kljub očitnemu nelagodju ni pustila motiti in svoje delo opravila kot prava profesionalka. "Ne zaslužimo so takšnega ravnanja," je po incidentu zapisala športna novinarka in poznavalka nogometne igre.

"Treba je potegniti jasno mejo med naklonjenostjo in nadlegovanjem," je dodala. "Dve uri sem se na prizorišču pripravljala na vklop in nisem imela nobenih težav. Ko smo šli v živo, je navijač izkoristil priložnost. Ko sem se ozrla, ga ni več bilo."

Bibiana Steinhaus, prva ženska sodnica v nemški Bundesligi, je za Deutsche Welle povedala: "Sočustvujem z njo, saj so se takšni napadi v preteklosti že dogajali. Ne slepite se, da nismo priča sovražnemu in nespoštljivemu odnosu do žensk."

Komentarjev 8
  • kapibara 19:03 21.junij 2018.

    Boga "hendakipirana" novinarka, ki ima krepko levo proti levi rami, dvignjeno joško :-(

  • Indiana_Agar 18:07 21.junij 2018.

    Google mi plača 7283 evrov na 8257 evrov na teden za spletno delo od home.i so v tem mesecu opravili 29624 evrov spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudi neverjetna karieraa v življenju .... Oglejte si več tukaj ..... ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • Albatroz 16:43 21.junij 2018.

    vredu da tisto ni škandal ko sirski pribežniki posiljujejo ženske po namestitvenih centrih.

Sorodne novice