Šport > Nogomet
834 ogledov

Nasprotnica Slovenije na Euru trepeta za zvezdnika

Harry Kane Epa
Zvezdnik angleške nogometne reprezentance se trenutno zdravi pod nadzorom osebnega zdravnika.

Zvezdnika Bayerna in angleške nogometne reprezentance Harryja Kana pred evropskim prvenstvom muči poškodba hrbta. Kane bo tako zagotovo izpustil zadnjo tekmo letošnje nemške bundeslige, ki jo bo Bayern v soboto odigral proti moštvu Hoffenheima, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Kane je nad bolečinami v hrbtu tožil že pred povratno lige prvakov z Realom iz Madrida, na kateri pa je na koncu navkljub bolečinam vseeno zaigral.

Xaver Schlager Slabe novice Šport Poškodbi zvezdnikov, en brez polfinala LP, drugi celo brez Eura

"Poskušali smo z injekcijami in terapijo, a je v hrbtu še vedno čutil krče. To ga je pričelo ovirati pri vsakodnevnih aktivnosti, zato ni bilo možnosti, da bi treniral," je dejal trener Bayerna Thomas Tuchel.

Tuchel je še dodal, da se Kane trenutno zdravi pod nadzorom svojega osebnega zdravnika, zato s soigralci v soboto ne bo odpotoval v Hoffenheim.

Kane bi se sicer moral z angleško reprezentanco na prihajajočem evropskem prvenstvu v Nemčiji srečati tudi s Slovenijo. Kane je proti Sloveniji sicer že dosegel enega izmed svojih 62 zadetkov. Pred sedmimi leti je z edinim golom na tekmi na Wembleyju poskrbel za zmago Angležev v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2018 v Rusiji.

V skupini C bodo poleg Slovencev tekmeci Angležev še Danci in Srbi.

Slovenija - Kazahstan Ogorčeni Šport NZS nad trgovca: "Nedopustna praksa, to močno škodi športu!"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.