Svet
22 ogledov

Smrt 5-letnika. Kaznoval ga je očim.

Yanis Facebook
Na severu Francije, pri kanalu Aire-sur-la-Lys, so našli mrtvega 5-letnega dečka. Policisti so v preiskavi ugotovili, da ga je kaznoval njegov očim, ker je pomokril posteljo.

Očim 5-letnega Yanisa naj bi fankta sredi noči prisilil v tek ob kanalu. Tekel naj bi nekaj kilometrov, oblečen je bil le v spodnje hlačke in nogavice. Kot piše Mirror, ga je očim spremljal na kolesu. Očim sam je kasneje poklical reševalno službo, ko se je deček sredi teka zgrudil. Reševalci mu niso mogli več pomagati, menijo, da je vzrok smrti srčni zastoj.

Francoski mediji pišejo, da je imel fantek vidne poškodbe glave in zlomljen nos. Obdukcija bo pokazala, ali so poškodbe nastale v isti noči ali so bile rezultat že morebitnih prejšnjih zlorab.

Policijska preiskava še poteka. "Preiskava bo poteka, ali je vzrok smrti podhlajenost, padec ali zlorabe otroka," je za Le Parisien povedal predstavnik lokalne policije. 22-letno mati dečka in 30-letnega očima so že priprli. Poročila sta se leta 2015, Yanis je bil edini otrok, mama ga je imela iz prejšnjega razmerja.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Avatar comet
    comet 13:21 09.februar 2017.

    Ista si kot fotr....

  • Lavdan 21:21 08.februar 2017.

    Motiš se, takega dajo na psihiatrično zdravljenje in ga v petih letih pripravijo za naslednjo žrtev.

  • smuc 17:13 08.februar 2017.

    Tvoj stari je bil malo manjši kreten drugače ti ne bi bil na forumu.