Slovenija
31 ogledov

Vreme kot nalašč za na morje

Morje se je v samo 24 urah ohladilo za 12 stopinj Celzija. (Foto: Suzana Kos) Žurnal24 main
V prihodnjih dneh se bomo naužili sonca, nekoliko slabše vreme bo le v soboto.

''V soboto bo nekoliko slabše, temperature bodo v prihodnjih dneh okoli 27 stopinj Celzija, nekoliko manj v soboto,'' je za zurnal24.si dejal Brane Gregorčič iz Agencije RS za okolje (Arso).

Že danes bo pretežno jasno, najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 27 stopinj Celzija. Jutri, ko se začenja podaljšan konec tedna, bo večinoma sončno, le proti večeru lahko nastanejo posamezne nevihte. V soboto bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. V nedeljo pa se bomo znova veselili sončnega in toplega vremena.

''Na morju tudi v soboto ne bo padavin, če pa že, bodo zelo kratkotrajne, le kakšna ploha ali nevihta, druge dni v prihodnjem tednu pa bo kar sončno,'' je še povedal Gregorčič. Morje ima okoli 22 stopinj Celzija.
 
Če pa se odpravljate v gore, je sobota manj primerna izbira za odhod. ''Od nedelje naprej se vreme stabilizira in potem nekaj dni ne bo neviht. Za gore bo vreme tako bolj ugodno po nedelji, primerno pa bo tudi jutri,'' je še pojasnil Gregorčič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.