Slovenija
2812 ogledov

Goloba zapušča še ena tesna sodelavka

Robert Golob Epa
Vlada je danes na dopisni seji razrešila državno sekretarko za vzpostavitev dialoga s civilno družbo in koordinacijo državljanskih pobud v kabinetu predsednika vlade Maksimiljano Polak.

Polakova mesto državne sekretarke zapušča sporazumno, zaradi osebnih okoliščin, so danes sporočili iz vladnega urada za komuniciranje.

Predsedniku vlade Robertu Golobu se je zahvalila za ponujeno priložnost delovanja v kabinetu predsednika vlade.

Polak je bila v kabinet imenovana na začetku mandata te vlade.

Že pred tem ga je zapustila šefica kabineta Petra Škofic, odšla je tudi Kaja Širok, ki je bila kot državna sekretarka v kabinetu zadolžena za kulturo, s funkcije generalne sekretarke stranke Gibanje Svoboda je odšla Vesna Vuković.

Komentarjev 4
  • Avatar lopov
    lopov 06:19 16.maj 2024.

    GOLOBA ZAPUŠČA PAMET PA ŠE MU NISO POVEDALI... DA SPLOH NE VE KAJ DELA ŠE MAJN KAJ GOVORI... V TUNELU JE NOČ NAJTEMNEJŠA... BUTL.. V KREMATORIJI PA JE SVETLOBA PA VROČINA NAJMOČNEJŠA... KO BOMO EVTANIZIJO NA POSLANCIH TESTIRALI.. BODO DEMONSTRIRALI

  • andrija 05:10 16.maj 2024.

    je ugotovila da je ne rabijo ker tako delajo po svoje,naroda pa ne upoštevajo

  • Ender3 22:58 15.maj 2024.

    Sporazumno mu odhajajo in to ravno sedaj, ko Golobova vlada pridobiva izgubljen ugled. Zagotovo jih ne bo poslal na oslovsko klop, ki ostaja zasedena s tistimi, ki niso podpisali brez kompromisno zvestobo lastniku stranke SDS..Ja takle imamo v domači politiki..