Šport > Moto športi
2 ogledov

Webber zanikal povezavo s Ferrarijem

Mark Webber VN Abu Dabija Reuters
Avstralec Mark Webber je vsaj na videz odločno zanikal povezavo s Ferrarijem, kjer naj bi po koncu letošnje sezone zamenjal Felipeja Masso. "Prejšnji teden je bil favorit Sergio Perez, zdaj sem to jaz," je na medijska namigovanja odvrnil dirkač Red Bulla.

V zakulisju formule 1 se že nekaj časa govori in namiguje, da se čas Felipeja Masse v Maranellu izteka. Vse slabši rezultati Brazilca pač niso v skladu s filozofijo rdečih, pri katerih nekaj šteje le zmaga. Kot zadnji se je v kombinacijah za prihod k Ferrariju pojavil Avstralec Mark Webber. Slednji naj bi po poročanju španskih medijev po koncu sezone zapustil Red Bull in se za eno leto preselil k Ferrariju, nato pa naj bi mesto ob Fernandu Alonsu zasedel mladi Mehičan Sergio Perez, ki ga že dlje časa povezujejo s poskočnim konjičem.

"Prejšnji teden je bil favorit Sergio Perez, zdaj sem to jaz," je sprva dejal Webber, ki odločno zanika, da naj bi bil v igri za prihod k Ferrariju, in dodal, da je trenutno povsem osredotočen na delo pri Red Bullu: "Povsem sem osredotočen na letošnjo sezono in poskušam kar najbolje opravljati delo zase in za Red Bull. Svoje energije na vlagam nikamor drugam. Pred nami je še skoraj celotna sezona, nato pa bomo razmišljali o prihodnosti. En dan se v povezavi s Ferrarijem omenja Jenson, nato Sergio in zdaj se omenja mene. Nisem podpisal ničesar. Osredotočen sem na svojo ekipo. Dobro smo začeli sezono, za nami so šele štiri dirke in pred nami je še zelo, zelo, zelo dolga pot, preden bomo začeli razmišljati o prihodnosti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.