Svet
34 ogledov

Sedla je na havbo avtomobila, da ne bi pobegnil z drugo

Ljubezenska drama Youtube
Nepoznana ženska se je svoj zakon odločila braniti tako, da se je vsedla na pokrov avtmobilskega motorja svojega moža, da je ta ne bi mogel zapustiti s svojo ljubico.

Ljubezensko dramo, kakršne so sicer doma v mehiških telenovelah, je slučajni mimoidoči posnel na svoj mobilni telefon, posnetke pa objavil na spletu. Hitro so dosegli izjemno viralo, objavljajo jo vsi mehiški portali. Hit so tudi komentarji, ki sta si jih na račun drame privoščila avtor posnetka in njegov prijatelj, ki je bil takrat z njim.

Med drugim sta posnetek pospremila s svojo ugotovitvijo, da je žena, ki se je v obupu odločila za takšno potezo, svojega moža čakala v drugem avtomobilu, kjer jo je spremljala njena prijateljica.

V ljubezenski drami je posredovala policija, tista, ki je zapustila mesto dogajanje, pa je bila ljubica. Predala je bitko, kar pa seveda ne pomeni nujno, da tudi vojno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.