Šport > Nogomet
17 ogledov

Piqué: Še enkrat bi naredil enako

gerard pique EPA
Branilec Barcelone ne obžaluje, da se je na klubski proslavil norčeval iz Real Madrida in rojstnodnevne zabave nekdanjega soigralca Cristiana Ronalda.

Gerard Piqué je bil na odprtem treningu španske reprezentance v Léonu tarča navijačev, ki so mu zamerili besede na račun Barçinega večnega tekmeca Real Madrida.

Španski branilec si je na proslavi naslovov privoščil Cristiana Ronalda in se zahvalil pevcu, ki je nastopil na rojstnodnevni zabavi prvega zvezdnika madridskega Reala.

Kljub negativnemu odzivu španskih navijačev, pa Piqué vztraja, da ničesar ne obžaluje. ''Še enkrat bi naredil enako, to je bilo slavje,'' je za AS povedal 28-letnik. ''Imel sem se zelo lepo in se pošalil. Vsi smo zbijali šale in uživali. Glede posledic ne morem ničesar spremeniti, saj mi ni toliko mar,'' je dodal Piqué.

Žvižgi navijačev ga niso zmotili. ''To ni nič. Opraviti moram svoje delo in ko stopim na zelenico, sem osredotočen na to, da se izkažem po najboljših močeh.''

''Ljudje imajo pravico, da izrazijo svoje mnenje. Vsak ima pravico, da pove, kar mu leži na duši. To je del našega poklica, včasih nam žvižgajo, včasih nam ploskajo. Delam na tem, da ostanem zbran, to pa je tudi vse. Nisem razmišljal o tem. Z Barço smo osvojili trojčka in zelo sem vesel. V državni reprezentanci se počutim kot doma in vedno se bom odzval, če bom prejel klic,'' je sklenil Piqué.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.