Šport > Nogomet
41 ogledov

Ronaldo želi pet milijonov več

Cristiano Ronaldo Euro 2012 Portugalska Nizozemska EPA
Cristiano Ronaldo razmišlja o višji plači. Želi pet milijonov več, tako visoka povišica bi lahko ogrozila tudi prestop Luke Modrića.

Prva zvezda madridskega Reala Cristiano Ronaldo, ki zasluži 9,5 milijona evrov na leto, bi rad zaslužil še več. Klub je zaprosil za 5,5 milijona višjo plačo.

Ali bo Real soglašal z njegovo zahtevo, še ni znano, saj se posledice krize poznajo tudi pri njih.

Nova petletna pogodba Ronalda z Realom bi Madridčane stala 125 milijonov. Od tega bi šlo 75 milijonov evrov v Ronaldov žep, 50 milijonov pa dacarjem.

Štimac: "To ne bo vplivalo na Modrića"

Višja plača za portugalskega virtuoza bi utegnila vplivati tudi na prihod Luke Modrića v kraljevi klub. Tudi pri španskih prvakih se namreč pozna, da je v državi globoka finančna kriza. Stalni zapleti in nasprotujoče si informacije bi lahko tudi vplivale na hrvaškega vezista, a novi selektor kockastih ne misli tako.

"Luka je enkrat že šel skozi takšen prestop, ko se je preselil iz Zagreba v London, zato mislim, da to ne bo pretirano vplivalo nanj. Vseeno pa želim, da se čim hitreje preseli na Santiago Bernabeu," je povedal Igor Štimac.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.