Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Prva presenečenja v Big Brotherju

jadranka
1/4
Facebook, Big Brother Slovenija
V hišo Big Brother 17 tekmovalcev in ne 13!

V hišo Big Brother se je vselilo kar 17 tekmovalcev, ki se bodo borili za 50 tisoč evrov. Pro Plus je javnosti najprej predstavil le trinajst obrazov, Jasmina, Tugomirja, Gregorja in Jadranko pa so skrivali do zadnje minute. A to ni bilo edino presenečenje. Tako kot lani so tekmovalci razdeljeni na dva predela – glavni in skrivni. V skrivnem so se znašli Jadranka, Jasmin, Tugomir in Gregor. Njihova naloga je, da se čim bolje spoznajo, saj se bodo morali pretvarjati, da so družina. Dokler bodo prepričljivi, bodo imeli imuniteto, kar pomeni, da jih gledalci ne bodo mogli izglasovati iz hiše.

V glavnem delu hiše bo do nadaljnjega prebivalo le 13 stanovalcev. Pred vselitvijo si je 12 tekmovalcev izbralo "sorodno dušo“, eden – Klemen – je ostal brez svojega zaveznika, kar pomeni, da mu bodo nekateri privilegiji odvzeti – na primer postelja.

PREBERITE ŠE: To so ostali tekmovalci

Komentarjev 4
  • malonaokoli 10:50 27.februar 2016.

    imaš prav, to je edini moj dovoljen način nasprotovanu to vrstnih oddaj, ker plačujem enako kot ti položnice bi želel da kdaj kamero postavijo tudi v Špas teater k profesionalnim igralcem z scenarijem ki ima vrednost in kvaliteto prikazane igre. ...prikaži več Teh amaterjev ki se kopljejo v primitivizmu duha mene ne ganejo.Vsak tretji državljan je upokojenec.Torej ?

  • fritolin 10:05 27.februar 2016.

    ja res, sploh ne gledas ne beres in ne klikas clankov na to temo :)samo to je res tipicno, za komentatorsko srenjo , vse popljuvate, hkrati ste pa vsi prilepljeni na to in podobne zadeve

  • motorka57 09:19 27.februar 2016.

    ....če pišeš,tud gledaš,oz. bereš !