Svet
9 ogledov

Oče za sina terorista: Ubil bi ga!

pariz Profimedias
Oče še zadnjega indentificiranega terorista, ki je sodeloval pri napadih na Pariz 13. novembra, za sina ni vedel, da se je vrnil iz Sirije nazaj v Francijo. Če bi vedel, bi ga ubil, je povedal medijem.

Poročali smo že, da so včeraj identificirali še zadnjega sodelujočega napadalca v pariških napadih; francoski mediji so našli njegovega očeta, ki je povedal, da - v kolikor bi vedel, da se je njegov sin vrnil iz Sirije - mu to zagotovo ne bi uspelo. "Ubil bi ga. Pred kakršnokoli pomislijo, da bi se povezal s teroristi, bi ga ubil," je povedal oče enega izmed pariških bombašev Said Muhamed Agad. Njegovega sina so kot pariškega bombaša indetificirali šele včeraj.

Kot samomorilski napadalec se je razstrelil v koncertni dvorani Bataclan, v kateri je umrlo 90 ljudi. "Zlagal se nam je. Rekel je, da gre na dopust, v resnici pa je odpotoval v Sirijo. kake tri ali celo štiri mesece nismo nič vedeli o njem," je za sina napadalca povedal njegov oče in dodal, da je, ko se jim je končno javil, videl, da je postal popolnoma druga oseba.

"Imel je izprane možgane. Res nisem mogel predvideti, da bo storil kaj takšnega. Bilo bi mi lažje, če bi vedel, da je umrl tam v Siriji, kot pa to, da vem, da je sodeloval v samomorilskem napadu," je še povedal oče. Nazadnje se je s sinom slišal avgusta letos. Fant je bil star 23 let, rojen je bil v Strasbourgu, z bratom in še s skupino prijateljev je v Sirijo odpotoval leta 2013.

PREBERITE TUDI:

Komentarjev 1
  • sprehajalec 20:06 10.december 2015.

    Oče za sina terorista: Ubil bi ga!Bi ga ja, po tebi je. Vlečeš sebe ven in ostalih 5-8 ki jih imaš.