Magazin > Bizarno
29 ogledov

Nosečnici je sedež odstopil le eden

Sedež za nosečnice Profimedias
Nosečnici je prekipelo, ker ji nihče ni odstopil sedeža na vlaku, zato se je odločila, da bo vse skupaj posnela.

Nosečnica Miri Michaeli Schwartz se je odločila, da bo uporabila skrito kamero, da bi pokazala, kako so ljudje neobzirni do nosečnic. Potnike je snemala na londonski podzemni železnici, iz posnetkov pa je razvidno, da ji je sedež odstopil le en moški.

Najprej je mislila, da je kriv majhen trebuh

Schwartzeva, ki dela kot evropska dopisnica za izraelsko televizijsko postajo, je bila precej presenečena, da se potniki na londonski podzemni železnici niso odzvali, ko so zagledali, da je noseča. In to kljub temu, da je nosila celo napis "Baby on Board", s katerim je nedvomno opozorila, da je v drugem stanju. Vse skupaj je posnela s telefonom in video objavila na svojem FB profilu.

Najprej je mislila, da je stvar v tem, da ni jasno vidno, da je noseča, ker je imela še majhen trebuh, a obnašanje potnikov se s časom ni spremenilo, četudi je bila njena nosečnost že jasno vidna. Dan za dnem je postajala bolj jezna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.