Šport > Nogomet
40 ogledov

Neymarju povedal, kar mu gre

Neymar in Mascherano EPA
Po izpadu v polfinalu Lige prvakov naj bi prišlo do nesoglasij med Neymarjem in Javierjem Mascheranom, poročajo španski mediji.

Barcelona je morala v polfinalu Lige prvakov priznati premoč Atlético Madridu, po drugi tekmi pa naj bi prišlo do verbalnega obračunavanja med Neymarjem in Javierjem Mascheranom.

Novinar Javi Miguel je v pogovoru za katalonsko radijsko oddajo 'El Club de la Mitjanit' razkril, da je argentinski branilec obračunal s svojim brazilskim kolegom ''Ne bodi tako sebičen. Več razmišljaj o ekipi,'' je klubskemu soigralcu zabrusil Mascherano.

Po poročanju Mundo Deportiva so v Barceloni vse bolj zaskrbljeni nad zasebnim življenjem 24-letnega Brazilca, ki je letos resda zabil 30 golov v vseh tekmovanjih, a v zadnjem času ni bil tako prepričljiv kot v prvem delu sezone.

Neymar je bil prav tako glavni akter nesoglasja z Jordijem Albo, do katerega je prišlo na ligaški tekmi z Valencio.

Barcelona ima kljub izpadu iz Lige prvakov še vedno možnosti za osvojitev dvojčka. Potem ko je iz boja za ligaško lovoriko odpadel Atlético Madrid, bo v zadnjem krogu prvenstva branila točko prednosti pred Real Madridom.

Slednjega čaka obračun z Deportivom, Barça pa bo gostovala pri Granadi. V finalu pokala se bodo Katalonci pomerili z Valencio, tekma bo na sporedu 22. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.