Šport > Nogomet
27 ogledov

Neymar: City? Morda

neymar EPA
Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je potrdil, da ve za intere Manchester Cityja.

"Vem, da si me City želi. Kdo ve, življenje je dolgo," je dejal napadalec, ki se nekaj zadnjih mesecev z Barcelono pregovarja o novi pogodbi.

"Glede nove pogodbe sem optimist, a ne morem vam garantirati, da bom podpisal novo sodelovanje," je še povedal brazilski napadalec. Ta ima za sabo izjemno sezono. V dresu Barcelone je osvojil Ligo prvakov, špansko prvenstvo, kraljevi pokal, svetovno klubsko prvenstvo in evropski superpokal. v Novi sezoni se je v vseh tekmovanjih že 16-krat vpisal med strelce.

Pred to sezono naj bi Manchester United zanj Barceloni že ponujal 120 milijonov evrov, a so pri katalonskem velikanu zlahka odbili ponujeno vsoto. Zdaj naj bi se v lov na brazilskega reprezentanta vključil še Unitedov mestni tekmec, pri Cityju pa naj bi bili pripravljeni za odškodnino odšteti še dodatnih 30 m ilijonov. S tem bi napadalec postal daleč najdražji nogometaš na svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.