Magazin > VIP
56 ogledov

Nemci žalujejo za 29-letnim modelom

Michael Kocikowski Facebook
V Indiji je umrl 29-letni fitnes model Michael Kocikowski.

V nedeljo je v 30. letu starosti umrl znani nemški fitnes model Michael Kocikowski. Med počitnicami v Indiji je moral zaradi otekanja možganov v bolnišnico, kjer je umrl. "Zapustil nas je na nedeljo in sklenil, da bo šel po drugi poti. Po novi, brez bolečin,“ se je na njegovi Facebook strani od 29-letnika poslovila sorodnica. Tudi njegovo dekle Louisa je o pokojniku zapisala nekaj besed: "Da bodo to najine zadnje počitnice in da te odslej ni več, nočem razumeti. Zlomilo mi je srce.“

Kocikowski je pred nekaj tedni odpotoval v Indijo, kjer so se nenadoma začele njegove zdravstvene težave. Njegova mama je na spletu sprožila dobrodelno akcijo, s katero so zbirali denar za njegovo zdravljenje. Vsem, ki so za Michaela darovali denar, se družina zahvaljuje, z denarjem, ki je ostal, pa bodo plačali prevoz posmrtnih ostankov nazaj domov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.