Magazin > VIP
6 ogledov

Misica Cara McCollum umrla v krogu družine

Cara McCollum Profimedias
ZDA žaluje za 24-letno misico Caro McCollum.

Cara McCollum je umrla en teden po prometni nesreči, v kateri je s svojim vozilom zaradi prevelike hitrosti zdrsnila s ceste in trčila v več dreves. 24-letnica ni bila pripeta z varnostnim pasom.

"Hvala vsem za ogromen izliv ljubezni in podpore za našo Caro. Ne moremo vam povedati, koliko so nam v teh težkih časih pomenile vaše molitve. Cara je umrla zjutraj. Ko je ob 4.31 mirno zaprla svoje oči, je bila v operacijski sobi z njo njena družina. Preden je umrla, je sprejela nesebično odločitev, da daruje svoje organe. V tem trenutku rešuje življenja. Molili smo za čudež in verjamemo, daj je Bog uslišal naše molitve. Čeprav ni čudež, na katerega smo upali, je kljub temu čudež,“ je družina sporočila na družbenih omrežjih.

Cara je končala študij na univerzi Princeton. Leta 2014 je kot Miss New Jerseyja sodelovala na lepotnem tekmovanju Miss Amerike, na katerem je tistega leta zmagala Nina Davuluri.

Komentarjev 2
  • Boris Odreitz 15:29 24.februar 2016.

    prav se je odličila !

  • leonardo 08:53 24.februar 2016.

    Dokler je bil živ je lepo skrbela zanj. Ko človek umre, pač umre in treba je naprej. Zakaj bi morala čepeti nekje v kotu in pretakati solze. Solze pridejo ko si sam in imaš na kupe časa. Torej ?