Magazin > VIP
48 ogledov

Mirelin mož si želi snidenja z Alenom

Andrej Voyo/ zurnal24.si
Je Mirela res preteklost kot to trdi njen partner Andrej?

"Ni skrivnost, da me je Mirelin partner Andrej že kontaktiral," nam je izdal izpadli tekomovalec šova Big Brother Alen in dodal, da se v ta ljubezenski trikotnik sicer ne misli vmešavati. "Odvisno je od vsakega posameznika, kako se bo odločil. Mirela se je odločila, da bo igrala na to karto, na katero igra še danes. Kako se bo vse skupaj razpletlo, pa je odvisno od vseh treh," je za nas komentiral Mirelino afero z Markom. V kratkem se bo sestal tudi z Andrejem.

Mirelin nekdanji partner pa nam je zatrdil, da Alena ni kontaktiral z namenom, da bi ga zasliševal o Mireli. "Le želim si ga spoznati, saj sem od prijateljev iz Ljubljane slišal, da ni tak kot so ga prikazali v šovu. Menda je v resnici zelo v redu človek. Mogoče bo pogovor nanesel tudi na Mirelo, vendar ga ne mislim zasliševati," je povedal Andrej, ki je odločen, da partnerko dokončno zapusti. Zatrdil nam je, da je njene stvari že spakiral, v teh dneh pa bo vrnil tudi ključe skupnega stanovanja in se odselil k staršem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.