Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Med smetmi so našli truplo

deponija smeti smetisce iStock Žurnal24 main
V Stari Gori so včeraj dopoldne smetarji med odpadki našli moško truplo.

Smetarji, ki na smetišče v Staro Goro med Rožno Dolino in Ajševico dovažajo smeti, so naleteli na grozljiv prizor, poročajo Primorske novice. Med odpadki so naleteli na moško truplo; o najdbi smo poročali tudi na našem portalu, a poročila policije so bila skopa. Povedali so le, da gre za 59-letnega moškega z območja Nove Gorice.

Na deponiji je kmalu po odkritju mrgolelo policistov, kriminalistov in preiskovalcev, ki še iščejo odgovore na vprašanje, ali gre za umor. Na truplu, ki so ga včeraj po opravljenem ogledu kraja najdbe odpeljali na ljubljanski inštitut za sodno medicino, so našli sledi, ki bi lahko nakazovale na umor; najbolj zgovorna naj bi bila večja vbodna rana na zatilju.

Še vedno poteka intenzivna kriminalistična preiskava, zato drugih podatkov v tej fazi preiskave javnosti ne moremo posredovati,” je včerajšnje sporočilo sklenil tiskovni predstavnik Policijske uprave iz Nove Gorice Dean Božnik.

Več informacij s strani policije še pričakujemo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.