Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Maruša v solzah, Faki z roko udaril v steno

faki Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Faki svojih čustev ni mogel skriti. Od jeze in razočaranja je z roko udaril v steno.

Mentorja šova Kmetija: Nov začetek sta sinoči odločila, katera družina je tedensko nalogo opravila bolje. Tudi ta teden so zmagali siromaki, ki so po mnenju Milana in Karoline postavili lepšo opazovalnico in mlaj. Za nagrado so dobili orodje, s sosedovega posestva pa so lahko vzeli eno žival in predmet. A to še ni vse. Siromaki so lahko določili nekoga iz bogate ekipe, ki bo pri njih preživel noč. Enoglasno so se odločili za Fakija, ki pa se tega na presenečenje mnogih in tudi svoje Maruše ni razveselil.

Faki z roko v steno

Faki je bil namreč izredno razočaran, da ni zmagala njegova ekipa. Mentorja sta namreč pohvalila tudi delo bogatih kmetov in razložila, da sta težko sprejela odločitev. Pojasnila sta, da je siromašna družina zmagala, ker je bila njihova opazovalnica bolj tradicionalna in zato primernejša za kmečko okolje ter izpostavila tudi dejstvo, da so se za tedensko nalogo trudili vsi, za razliko od bogatih. 

Opazovalnica bogatih je bila namreč Fakijevo delo. Ta je bil tako jezen, da se s svojim dekletom ni hotel pogovarjati in je z roko udaril v steno ter si jo poškodoval. Maruša je bridko jokala, saj se ji je Faki smilil, razočarana pa je bila tudi nad njegovimi besedami, da noči ne želi preživeti pri njej.

Za obstanek v šovu se bosta ta teden borila Gregor in Bojan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.