Magazin > VIP
12985 ogledov

Znana Slovenka se je po 7 letih sanjskega življenja v tujini vrnila v Slovenijo

katja karba Youtube
V joku je povedala, zakaj se z družino seli nazaj v Slovenijo.

"Še pred kakšnim letom bi lahko skoraj zatrdila, da se v Slovenijo še precej let ne bomo vrnili. Ampak življenje prinese nove preizkušnje, obrne se na glavo in ti včasih ne preostane drugega, kot da mu spontano slediš," je vplivnica Kaja Karba zapisala ob vlogu, v katerem je sledilcem razkrila, da se z družino po sedmih letih bivanja v Angliji vrača domov. Tja se je preselila, ko ji je bilo 20 let. Pravi, da je bila to najboljša odločitev v njenem življenju, saj jo je tujina naučila samostojnosti. 

Kot je na začetku poudarila, se v Slovenijo ne vrača, ker bi ji v Angliji česa primanjkovalo. Poudarila je, da se tam oba s soprogom počutita kot doma, poleg tega imata dobri službi in živita v hiši ob morju. Odločitev, da se kljub temu vrneta domov, pa je padla novembra, ko se je z možem in sinom za en mesec vrnila domov. "Takrat sva se počutila lepše kot kadar koli v Sloveniji. Ne vem, kaj je bil ta občutek. Je bila to kaka brca, razsvetljenje ... Takrat sva se začela pogovarjati o tem, da naju nekaj vleče domov in da bi bila to dobra odločitev," je povedala Kaja in dodala, da v Angliji nista nameravala ostati do konca življenja, da pa jo bosta zapustila tako hitro, si pa tudi nista mislila.

Eden od dogodkov, ki je vplival na njuno odločitev, je bila tudi 'izguba' prijateljev. Njena sestra Tjaša se je namreč iz Anglije preselila v Avstralijo in Kaja pravi, da bi se brez nje in njenega partnerja v Angliji verjetno počutila osamljeno. Poleg tega ima v Sloveniji starše in stare starše, ki jih pogreša in želi z njimi preživeti čim več časa.  

In čeprav se je Kaja, ki je že nazaj v Sloveniji, veselila selitve, je zadnje mesece v Angliji preživela s cmokom v grlu. Tudi zato, ker je vedela, kakšen podvig bo predstavljala ta selitev. Par je v Slovenijo prinesel le najnujnejše, pohištvo sta prodala ali podarila.

Družini želimo v Sloveniji veliko sreče. 

 

Komentarjev 21
  • braco 18:17 23.april 2024.

    Najboljša ponudba avtomobilov v Sloveniji: misterdzirlo.info/slo/electric-car/

  • jan631 16:47 23.april 2024.

    Prišli so samo z kufri, za ostalo bo poskrbela Slovenija. Angleži so jo prečitali, in na koncu nogirali.

  • 4krogci 16:14 23.april 2024.

    Hocete rect, da je pri vsej svetli prihodnosti in super sluzbi in kot onada sploh super zaposlena dobila odpoved in ko ni vec delovne vize hopca z brco cez rokavski preliv! Sej nebi blo treba zgodbe iz tega nardit! Sploh ...prikaži več pa se zgovarjat da nimas vec druzbe k sestra zbezi od tebe stran na drugo stran sveta!