Magazin > VIP
10777 ogledov

Tega od Katarine Čas še nismo slišali!

Katarina Čas Urša Premik
Ena najuspešnejših slovenskih igralk, Katarina Čas, ponovno preseneča z novimi projekti.

Katarina Čas je igrala ob boku slavnih igralcev kot so Leonardo di Caprio, Al Pacino, Brendan Gleeson, Margot Robbie, sodelovala je z legendarnim režiserjem Martinom Scorsesejem in redno nastopa v tujih filmskih produkcijah. Veliko let je vodila glasbeno oddajo na slovenski televiziji z naslovom Aritmija. Z glasbo je bila vse življenje zelo povezana, toda nikoli ni niti pomislila, da bi stopila pred mikrofon, no, vse dokler se ni znašla v filmski vlogi pevke. 

Katarina Čas Magazin V tem filmu bo Časova spet zaigrala s superzvezdniki

Slovenski režiser Metod Pevec jo je namrec izbral za glavno žensko vlogo v filmu Jaz sem Frenk (film je v postprodukciji), kjer je upodobila lik pevke. Med snemanjem omenjenega filma je spontano in brez velikih ciljev nastal 'eksperimentalni glasbeni startup' z imenom - K.A.T., v katerem sta poleg Katarine še Martin Štibernik-Mistermarsh kot avtor glasbe in Mitja Novljan kot avtor besedil.

Tamir Gostiša Magazin On naj bi ujel eno najbolj zaželenih slovenskih igralk

Bolj v šali kot zares padla ideja, da ena ni nobena in tako je Katarina poleg pesmi za Pevcev film, posnela še nekaj pesmi. Ena od teh je tudi pesem z naslovom Secret Messiah. To seveda še ne pomeni, da bo Katarina zdaj postala pevka. Gre za spontan, časovno neomejen in vsebinsko odprt glasbeni eksperiment, v katerem je nastalo nekaj malo drugačnih, recimo temu 'filmskih' štiklov.  Ali se bo to v prihodnosti nadaljevalo, pa bo pokazal čas - pravzaprav Katarina Čas. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice