Magazin > VIP
7207 ogledov

Se še spomnite te škandalozne zveze pevca skupine Red Hot Chili Peppers?

Anthony Kiedis, Helena Vestergaard
1/4
Profimedia
Tako se je končala ljubezen, ki je pred leti dvignila veliko prahu.

Leta 2012 se je svet zgražal ob novici, da je 50-letni pevec skupine Red Hot Chili Pepper, Anthony Kiedis, v zvezi z 19-letno avstralsko manekenko Heleno Vestergaard. Ljubezen je trajala dve leti.

Kiedis je leta 2016, ko je skupina izdala album The Getaway, povedal, da je ta ljubezen, ki jo je označil za katastrofo, navdahnila približno polovico materiala na tem albumu. "Nerodno mi je povedati, toda po dvoletnem razmerju, ki je razpadlo kot jedrska bomba, se počutim ranljivo in na voljo čustvenemu vesolju za pisanje. Čeprav je bilo razmerje katastrofalno, čutim, da mi je kljub temu nekaj dalo - to je približno polovico pesmi na tej plošči."

Zvezdnik je takrat razložil, da besedil ne smemo jemati dobesedno, saj ni vse resnično. "Zame bi bilo to na tej stopnji malo dolgočasno ... pisati nekaj, kar je predvidljivo in s čimer bi se vsak lahko poistovetil. Raje bi to nekako prikril, da bi bilo bolj odprto za razlago."

Kiedis je bil štiri leta v razmerju s Heather Christie, s katero imata sina Everlyja. Pevec pravi, da je imel nekoč tudi po 100 ljubimk na leto, a da še vedno ne razume žensk. O osamljenosti pa je povedal, da se očitno še ni naučil živeti v razmerju in da je raje sam kot z osebo, ki ni prava zanj. 

Komentarjev 1
  • sandi76 09:15 19.maj 2024.

    Pogrešam kakšne dobre novice o naši visoki uvrstitvi na evrocirkusu ! Da katastrofe same hvalnice, sedaj pa vse utihne ! Kje ste , navijači ?