Magazin > VIP
2977 ogledov

Savina Atai ganjena jokala sredi plaže

savina atai Facebook
Hvaležna za darilo, ki ga ne bo pozabila nikoli …

Savina Atai je jokala kot že dolgo ne, to je razlog … "Spontani klavir koncert, medtem ko je sonce padalo v morje. Po izjemno intenzivnih in čudovitih dnevih Zoom učenja bodočih Učiteljic Juicy Face LiftingaTao Face Yoge sva šla na sprehod ob morju, ko sredi plaže zaslišiva čarobno glasbo ... Lokalni novozelandski glasbenik je po pesku privlekel svoj klavir do morja ter nam igral s spremljavo v obliki valov in galebov, vse dokler sonce ni popolnoma zašlo. Vsi smo jokali, ganjeni od lepote, magičnosti in hvaležnosti ob darilu, ki ga nikoli ne bomo pozabili," je razkrila na družbenih omrežjih.

Kljub temu da sveže poročena na Novi Zelandiji živi kot v raju, pa je priznala, da že močno pogreša Slovenijo in svoje domače: "Komaj čakam, da mu bom lahko razkazala najlepši del sveta: Slovenijo. Tako zelo pogrešam vse moje doma, štiri mesece je že, pa se še kar ne ve, kdaj bodo internacionalni leti. Neskončno sem hvaležna za ta raj tukaj - a ni ga čez pire kromir in špinačo pri moji drugi mami Ireni, pogled na Ljubljanski grad, sprehod ob Ljubljanici z Lotus, Bohinj z mojim očijem in babico. Matcha s prijatelji. Učenje v živo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spontaneous piano concert during a magical sunset...🙏☀️ After intense and amazing days of training new teachers of Juicy Face Lifting -Tao Face Yoga...we went for a beach walk... Suddenly we hear...a piano. A local musician from New Zealnd brought his piano all the way to the sea and played together with the orchestra of waves and seagulls. He wanted to prepare something special for us after weeks and weeks of intense quarantine.❤️ The majority of us had tears in our eyes, all of us were so grateful and touched by this unforgettable magical gift.🌅🌅🌅🌅🌅 🇸🇮Spontani klavir koncert...medtem ko je sonce padalo v morje🙏☀️ Po izjemno intenzivnih in čudovitih dnevih Zoom učenja bodočih Učiteljic Juicy Face Liftinga,Tao Face Yoge sva šla na sprehod ob morju...ko sredi plaže zaslišiva čarobno glasbo... Lokalni Novo Zelandski glasbenik je po pesku privlekel svoj klavir do morja, ter nam igral s spremljavo v obliki valov in galebov vse dokler sonce ni popolnoma zašlo. Vsi smo jokali,ganjeni od lepote, magičnosti in hvaležnosti ob darilu,ki ga nikoli ne bomo pozabili. #generosity #pianoconcert #agiftfromtheheart #gratitude

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on

 

Novo na kanalu Joonglaa!

Komentarjev 1
  • kapibara 15:37 17.junij 2020.

    Ne delaj še ti sramote SLO, pa kar dol ostanta..

Sorodne novice