Magazin > VIP
10892 ogledov

Raiven si je izbrala prestižno univerzo, na kateri študij stane 20 tisočakov

raiven, helena blagne Tjaša Barbo/RTV
Raiven se je posvetila prav posebnemu študiju, ki pa ni povezan z glasbo.

Ena naših trenutno najbolj priljubljenih glasbenic je aktivna na številnih področjih. Sara Briški Cirman, bolj poznana kot Raiven, ustvarja svojo avtorsko glasbo, poje in igra v predstavah, nastopa na prireditvah in koncertnih odrih, nedavno smo jo v vlogi voditeljice spremljali na Popevki, kjer je predstavila duet s Heleno Blagne, Ikona, marsikdo pa ne ve, da je tudi predana študentka in bodoča terapevtka. Raiven je na družabnih omrežjih že večkrat povedala, da psihoanalizo študira na Univerzi Sigmunda Freuda Dunaj, ki ima svojo podružnico tudi v Ljubljani. 

Študij na SFU pa ni mačji kašelj. Poleg študija, ki traja kar pet let, morajo študenti opraviti še osebno terapijo ter psihosocialno in psihijatrično prakso, petletni program pa študenta stane do 20 tisoč evrov. Raiven sicer ni edina znana Slovenka, ki študira na tej prestižni univerzi. Za to pot se je odločila tudi priljubljena voditeljica Pop TV Polona Jambrek, ki je študijsko prakso opravljala celo v zaporu. Več o tem TUKAJ

Komentarjev 7
  • Avatar Garancija
    Garancija 11:58 22.januar 2024.

    Bo še ostalo,kolikor bodo dali za evrovizijo

  • Pierre 12:43 02.december 2023.

    Jaz sem tud 5 let študirou na faksu, pa kaj pol? Sem imel kolege ki so študiral psihologijo, večina samih potrebnih terapije kot ona.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:46 02.december 2023.

    A to je sedaj moda, če hodiš na omenjeno univerzo? Mogoče znak prestiža? Poznam jih kar nekaj, ki so vpisani na Sigmnunda in vsi se blazno radi ven s tem mečejo.

Sorodne novice