Magazin > VIP
31658 ogledov

Poroka na prvi pogled: Uf, Rok udaril po sotekmovalki

O njej nima najboljšega mnenja.

Aleševa Anna je pretekli teden na večerji na ostale tekmovalce šova Poroka na prvi pogled naredila dober vtis, jih je pa presenetila z enim od svojih ritualov - blagoslovom hrane. Kot je morala hitro spoznati, ostalih za to kratko ceremonijo ne bo mogla navdušiti, to je bilo sicer najbolj jasno pri Roku, ki se sploh ni dal motiti pri jedi.

V pogovoru z Vlasto je bil mišičnjak do Anne precej kritičen. "Takoj sta začela. Kaj pa kako bi se nam moralo dogajati. Pa koliko bi se nam moralo dogajati ..." Vlasta je pristavila, da je to bolj zaznala pri Anni kot Alešu. "Da bi nas usmerjala. Mama Anna," je dodal temnolasec. Vlasta pravi, da sprejema, kar Anna počne, ne želi pa, da si ji določene stvari vsiljuje. Aleš z ženo sicer odlično shaja, in to kljub razlikam. Rok meni, da bo tako še nekaj časa, boji pa se, da se bo to čez čas spremenilo, ko pade navdušenje.  

"Anno sem zaznal kot nekoga, ki hoče prevzeti tale šov. Da hoče biti naša vodja. Res je, da sta najstarejši par, ampak če bi jaz potreboval vodjo, bi bil to moj oče. Drugim se pa ne pustim," je odločen Rok.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.