Magazin > VIP
30695 ogledov

Po več letih Alya končno dočakala to, kar si je vedno želela

Alya instagram
Ena naših najbolj priljubljenih pevk Alya si bo kmalu izpolnila dolgoletno željo, čez en mesec bo namreč končana njena sanjska hiša, ki jo gradi na Savinjskem.

Alya je sicer že več let razpeta med Slovenijo in Dalmacijo, ki je njen drugi dom, zato bo tudi v novo hišo vnesla veliko lesa in kamna, ki spominja na njeno domovanje v Dalmaciji. Hišo na Štajerskem sicer gradi že dve leti, vmes se je gradnja ustavila zaradi poplav. Čeprav njena hiša ni na poplavnem območju, so bili izvajalci nekaj mesecev zasedeni s sanacijo poplavnih območij. Trenutno na dokončno ureditev čaka še okolica hiše, ki bo resnično sanjska. "Pred hišo je velik bazen in prostorna okolica, kjer bomo uredili več različnih prostorov za druženja," pravi pevka, ki doma najraje gosti družinske člane. 

Ker dobro ve, kaj ji je všeč, je notranjost hiše opremila kar sama. "To ni prva hiša, ki sem jo opremila, to me tudi zelo veseli in zanima, zato sem tudi novo hišo opremila sama. Gre za odprt tloris, veliko je stekla, naravnih, svetilih tonov in stila mojega dalmatinskega doma. Tudi zunanjost bo v belem z veliko lesa in kamna. Želela sem si lep, a tudi praktičen dom," razkriva naša pevka, ki je kiksnila le z jedilnimi stoli. "Sprva sem si želela nekaj drugačnega, zato sem izbrala vijolične, a jih sedaj prodajam, ker mi vseeno bolj ustrezajo svetli toni," še doda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALYA🔹 (@alyamusic)

Komentarjev 2
  • Pierre 15:07 20.april 2024.

    A bo v hiši sama s psom? Lepo je biti ''slaven''....

  • Ender3 14:39 20.april 2024.

    Dobro služi na priljubljenosti..Pevka pa taka !

Sorodne novice