Magazin > VIP
1322 ogledov

Mister Slovenije: Na izbor se je prijavil že drugič in zmagal

Mister Slovenije Mare Vaupotič/Zaklop
Projekt Mister Slovenije 2018 je doživel vrhunec. Laskavi naziv najlepšega pod Alpami je osvojil Matjaž Mavri Boncelj iz Bistrice pri Tržiču. Slavil je tudi Peter Škulj, ki je postal Cosmo mister 2018.

V ljubljanskem SiTi teatru BTC se je z velikim finalom zaključila deseta sezona projekta Mister Slovenije.  Osmerica finalistov se je potegovala za dva naziva, o njihovi usodi pa je poleg organizacije odločala še 11 članska komisija. Mister Slovenije 2018 je postal 22-letni Matjaž Mavri Boncelj, iz Bistrice pri Tržiču. Študent ekonomije, ki je tik pred finalom odpisal zadnji izpit se je na mistra prijavil že drugič.

"Celotna izkušnja je bila nad pričakovanji. Prvič sem se prijavil pred tremi leti, zato da naredim nekaj na sebi in da pridobim več samozavesti. Po treh letih sem si želel, da se še enkrat enkrat preizkusim, mika pa me tudi delo v tujini. Dal sem vse od sebe, se maksimalno potrudil in predvsem bil to, kar sem," je povedal ob zmagi. Slavil pa je tudi 22-letni Peter Škulj iz Ljubljane, ki je postal Cosmo mister za leto 2018.

Mister Slovenije | Avtor: Mare Vaupotič/Zaklop Mare Vaupotič/Zaklop
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice