Magazin > VIP
14911 ogledov

Ljubezen po domače: Prespala pri kmetu, sotekmovalki se je "snelo“

doroteja, renato lužar Pop TV
Po napadu se je razjokala.

Pri Renatu Lužarju je bilo tokrat zelo napeto. Tamara je prespala v njegovi sobi, kar je Dorotejo močno ujezilo. Kaji je rekla, da celo noč ni mogla spati, ker sta bila Renato in Tamara glasna. Kaja se ni pustila sprovocirati in nočnega dogajanja ni komentirala. Nato sta k njima prisedla Renato in Tamara, ki ji je bilo verjetno žal, da ni ostala v hiši.

doroteja, renato lužar | Avtor: Pop TV Pop TV

Doroteja je Tamaro poskušala pred kamerami in pozneje tudi pred Renatovo mamo očrniti. Svetlolaska je med drugim izjavila, da je Renato tudi njo nagovarjal, naj pride spat k njemu, a je njegovo ponudbo odklonila, ker "se spoštuje kot žensko“ in ker jo je mama lepo vzgojila.

državni zbor Brez dlake na jeziku Slovenija Ivo Hvalica: Nimamo nekega normalnega šefa stranke, vsi so znoreli!

Tamara ji je razložila, da se med njima ni zgodilo nič, a ji Doroteja ni verjela, ker je na Renatovem vratu opazila ljubezenski ugriz. "Ne vem, kako mi lahko kaj takšnega reče, saj me sploh ne pozna,“ je bila presenečena Tamara. Da se med njima ni nič zgodilo, je potrdil tudi Renato. "Spala je pri meni, ker je bila mrzla noč. Malo sva se stiskala, več se ni zgodilo. Všeč mi je, zato nočem prehitevati,“ je povedal v kamero, pred svojimi dekleti pa se je le hudomušno smejal. Dorotejino ljubosumje mu je namreč godilo …

Tamara se je sicer takoj po Dorotejinem "zaslišanju“ umaknila in se zjokala. "Šokirala me je. Nisem pričakovala, da bom slišala takšne besede,“ je povedala temnolaska, ki se je zbala za svoj ugled. Doroteje njene solze niso omehčale, saj je bila prepričana, da so zaigrane.

Vesna Šošterič | Avtor: POP TV POP TV

Vroče je bilo tudi pri Vesni, ki je morala enega kandidata poslati domov. Njena starša sta odločila, da mora izbirati med Mihom in Gorazdom. Domov je moral Gorazd, ker med zmenkom ni bil dovolj zgovoren.

 

Komentarjev 4
  • Majazmaja 18:57 15.april 2018.

    Tale Doroteja izgleda nevarno. Psihopatska, ljubosumna reakcija. Kako je s tistim nožem držala v šahu Renatovo mamo ... Skratka, psihopatka. Ne le slaba vzgoja, pač pa tudi izguba kontrole nad sabo.

  • Dusan Kokalj 12:33 15.april 2018.

    Butasti resničnostni šov.

  • Lovebites 07:20 15.april 2018.

    Tragikomedija.Prvo kot prvo,normalen clovek ne bo po tej poti iskal partnerja.Kaj vidijo punce na tem Renatu,mi ni jasno.Ima se za nekega j.e.b.a.c.a,je pa nek revcek s prevelikimi usti in dlesni,opticno katastrofa,klobuk tudi,bo treba malo iz vasi in v svet,da vidi ...prikaži več realno sliko.Obnasa se,kot da je podrl pol SLO,dejansko pa mu trpita le roki ob gledanju neta.Nic moskega ni na njem,kot pubertetnik,ki ga razganjajo hormoni.Nekdo bi ga moral prizemjiti in mu povedati realno stanje.