Magazin > VIP
11493 ogledov

Igralka vse bolj suha, njeni posnetki vse bolj drzni

rebel wilson Profimedia
Rebel Wilson je treba zaploskati.

Avstralska igralka Rebel Wilson je v začetku leta razglasila, da bo to leto zanjo leto zdravja. 40-letnica je mislila resno. Najela je osebnega fitnes trenerja, s katerim je tudi med karanteno pridno trenirala, in se odpovedala sladkorju in hitri prehrani.

Po poročanju ameriških medijev naj bi zvezdnica izgubila že 20 kilogramov. Njen cilj je do konca leta tehtati 75 kilogramov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just another day of lying on the couch for me....what about you guys?? (Ps what are my fingers looking for? Chocolate crumbs?? 😝)

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on


Za avstralsko oddajo Sunrise je povedala, da je vesela, da so se fitnes centri spet odprli, saj so jutra za telovadbo na prostem že premrzla. Gledalce je tudi spodbudila, naj vztrajajo pri doseganju svojih ciljev. "Splača se. Vsak dan se malo potrudite. Vem, nekateri dnevi so težki, najraje bi obupal, jeziš se, ker ni napredka … Ampak dobre stvari so na poti,“ je dejala.

Svoje uspehe na tehtnici Rebel proslavlja z vročimi posnetki. Maja je svoje oboževalce razveselila s fotografijami v trenirki in nedrčku, sedaj pa je pokazala še svojo elegantno plat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vogueaustralia photo by Nicole Bentley

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.