Magazin > VIP
12355 ogledov

Napadli grško pevko, ker naj bi se norčevala iz Izraelcev. To je počela!

marina satti Youtube
Škandal po tiskovni konferenci.

Danes se ne govori le o videu nezgode, ki se je na odru pripetila Nemu, ampak tudi o videu, ki je nastal na tiskovni konferenci v petek.

Predstavnica Grčije Marina Satti je dvignila veliko prahu, ko je med tem, ko je govorila izraelska pevka Eden Golan, zehala in se je pretvarjala, da spi. Nekateri so jo obtožili nespoštljivosti, drugi pa so jo branili, da je s tem izrazila svoje neodobravanje vojne v Gazi. Kot je znano, je bila letošnja Evrovizija precej drugačna od preteklih. Zaznamovale so jo propalestinske in proizraelske demonstracije. Organizatorji so morali svojo odločitev, da Izraelu dovolijo na oder, večkrat braniti.

Grška evrovizijska delegacija je poskušala omiliti incident. Povedali so, da je bila Satti preprosto utrujena od natrpanega urnika in da ni nameravala užaliti Eden Golan ali izraelske delegacije. "Če bi si ogledali celoten videoposnetek in ne le dela izjav Eden Golan, bi videli, da se je Marina Satti do umetnikov in novinarjev od začetka do konca tiskovne konference obnašala enako," so dodali.

Uporabnikov družbenih omrežij razlaga ni prepričala. "Marina Satti je tam, da poje in predstavlja državo. Da se obnaša kot 12-letni otrok in domnevno prenaša politično sporočilo, je kvečjemu komično," je zapisal komentator, nekdo drug pa je dodal, da je bil pevkin odziv "sramota za Grčijo in vsakega poštenega Grka". 

Komentarjev 4
  • miha3 06:03 13.maj 2024.

    Pravilno, jaz bi počel enako, morebiti bi se začel še dreti. 🤠

  • atamama 17:44 12.maj 2024.

    Katera pesem so pa Rusi imeli na evrosongu? Glede na obrazložitve diskvalifikacije Nizozemca bi Rusi morali biti povabljeni....pa da spustim Izraelsko predstavnico, kajne?

  • Ender3 13:21 12.maj 2024.

    Do sedaj nas je ločevala in razdvajala zgolj politika, sedaj nas očitno tudi glazba..