Magazin > Odnosi in prosti čas
13716 ogledov

Ta astrološka znamenja najtežje oprostijo

Bikec Ferdinand Blitz Film & Video Distribution
Nekatera astrološka znamenja enostavno ne morejo ničesar oprostiti in uporabiti moramo nadčloveške napore, da se po prepiru pomirijo. Ta tri znamenja pa so najbolj kruta, ko je potrebno oprostiti …

Lev
Z Levi raje ne začnite prepira. Če se nekdo, ki je rojen v znamenju leva počuti ranjenega, tega ne boste zlahka popravili. Če kdo rani njihov ponos, znajo biti zelo kruti, čeprav ne bodo nikoli priznali, da so užaljeni. To bi bil namreč znak njihove šibkosti, tega pa si levi nikoli ne bi dopustili. 

Bik
Biki so zelo trmasti, nikoli ne pozabijo in niso pripravljeni na kompromise. Če se jim ne opravičiš, ni možnosti, da bi po prepiru oni naredili prvi korak k spravi. Če vam po nekem čudežu uspe prebiti ta oklep, pa se zna zgoditi, da bodo še dolgo zlovešči in bodo izkoristili vsako priložnost, da vam servirajo, kako ste izdali njihovo zaupanje. 

Škorpijon 
Škorpijoni so ekstremno nagli in temperamentni. Ena napačna beseda, pa so že lahko na smrt skregani. To se lahko zgodi v vsakodnevnih situacijah in morda se niti ne zavedate, da ste kaj napačno rekli ali naredili, oni pa iz tega zaženejo celo dramo. Če pa jih razočarate v nečem velikem, si boste težko pridobili njihovo zaupanje, potrebna bo cela večnost. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.