Magazin > Horoskop in Numerologija
12639 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 24. aprila 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Z energijo Polne lune se ne boste mogli izogniti rahlo temačnemu vplivu, ki vas bo z  nujnostjo preobrazbe posrkal vase.

Spoznali boste, da potrebujete spremembo ter nekaj, kar bi vas dolgoročno lahko navdihnilo. Nikar jeze in nezadovoljstva ne stresajte na bližnje. Poglobljeno razmislite o vseh tistih faktorjih, ki so nekakšen sprožilec slabe volje. Bodite bolj potrpežljivi in prilagodljivi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čeprav vas bo energija Polne lune vztrajno vlekla nazaj, nikar ne ostanite z eno nogo zakopani v preteklosti. Novice, ki prihajajo preko znanca, vas lahko še dodatno obremenijo.

BIK 
Nič se zaradi intenzivnega vpliva Polne lune ne bo zgodilo po naključju, če se sami ne boste premaknili, zato se čim prej otresite nerganja ter raznih negativnih dvomov, ki silijo na plano.

DVOJČKA 
Zaradi vpliva Polne lune boste ne glede na razplet dogajanja razburjeni, kar bo tudi razlog za mnoge konflikte, ki se lahko prebudijo tako v poslovnem kot tudi na družinskem področju. 

RAK 
Nekoliko se brzdajte v pogovorih, ter se zavedajte, da drugi niso krivi za vaše počutje ter napetosti, ki se vam bodo prepletale v notranjosti. V čustvenem pogledu boste dvomljivi.

LEV 
Preveč intenzivno razmišljate o določeni zadevi, vendar zaradi Polne lune ne boste razkrili svojih namenov, saj niste prepričani, da boste iz nasprotne strani dobro sprejeti. 

DEVICA 
Vztrajali boste, pa čeprav ne boste popolnoma prepričani, da imate prav. Kaj, če bi, namesto da se slepo zaganjate v nekaj, še enkrat premislili o vsem skupaj in si dovolili sprejeti druga mnenja.

TEHTNICA 
Glede zasebnih odnosov bodite bolj premišljeni, saj na vas vpliva oseba, ki vam v resnici ni preveč naklonjena. Ne razburjajte se po nepotrebnem, temveč poiščite svoj mir.

ŠKORPIJON 
Prebudite kljub Polni luni tople energije in jo uporabite za hitrejše doseganje svojih ciljev. Pogum lahko izkoristite na ljubezenskem področju, kjer se bodo prepletale energije strasti.

STRELEC 
Veliko bo priložnosti, da se kljub energiji Polne lune pomaknete bližje k cilju. Nečesa si še vedno ne morete privoščiti, predvsem zaradi zamud pri izplačilih, vendar se ne obremenjujte.

KOZOROG 
Kljub Polni luni se zberite in čim prej odgovorite na sporočilo, ki vam vzbuja nejasne in grenke občutke. Pomembno bo, da se, če naletite na kakšno oviro, soočite v stabilnem slogu. 

VODNAR 
Namesto da imate polno glavo slabih misli, ki jih prebuja Polna luna, se spomnite, da so tudi malenkosti lahko vir dobre volje. Potrebujete spremembo, ker ste se preveč vpeti v določene situacije. 

RIBI 
Na ljubezenskem področju se izognite prerekanju ter ljubosumju, ki se bo prebujalo po nepotrebnem. Srečo imate lahko na finančnem področju, kjer prihajajo nove priložnosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.